‹ Tilbage

Store Kongensgade 110C, kld.
1264 København K

Pris: - m2: - Afkast: - Byggeår: -
Få tilsendt prospekt

Enestående kontormulighed med direkte udgang til gårdhave

I det absolutte centrum af København, fra det stilrige Kongens Nytorv til det nyligt renoverede Kastellet løber Store Kongensgade, der sammen med Bredgade, er hovedpulsåren i Frederiksstaden. Store Kongensgade er en traditionsrig handelsgade med et væld af gode restauranter, cafeer og er beliggende centralt i forhold til alle offentlige transportmuligheder med S-tog, busser og samtidig kort afstand til Kongens Nytorvs Metro station.

Lejligheden består af et stort og lyst lokale i åben forbindelse med køkken, 3 separate kontorer/mødelokaler og 2 badeværelser. På det ene badeværelse har man vaskemaskine og tørretumbler.

Materialevalget er eksklusivt og æstetisk med gennemgående lyse travertin marmorgulve og flotte hvælvede industri lofter, Phillippe Stark sanitet, varme i badeværelsesgulve og hvidt Poggenpohl køkken med Corian bordplade og Siemens hårde hvidevarer.

Fra lokalerne er der niveau fri adgang til hyggelig lukket og sydvendt gårdhave.

Lokalerne er beliggende i Brøndumgård – et gammelt snapsedestilleri – godt trukket tilbage fra byens støj.

Ejendommen blev i 2010 gennemgribende renoveret, således ejendommen i dag fremstår særdeles præsentabelt med smukke lyse facader, hvide dannebrogsvinduer, et københavnertag belagt med røde tegl og et hyggeligt gårdmiljø med belægning i granitskærv, plantekasser m.v

Årlige fællesudgifter: kr. 35.023
Ejendomsskatter: kr. 20.148

x

Få tilsendt prospekt

Udfyld nedenstående og vi sender salgsprospekt hurtigst muligt.