‹ Tilbage

Bjergskovvej 2, Grangaard
4060 Kirke Såby

Pris: kr. 13.800.000 Samlet bygnings m2(hovedhus og sidebygninger): 1.208 Heraf bolig m2: 382 Afkast: 6,82 % Grund m2: 263.697 Byggeår, Hovedhus: 1883
Få tilsendt prospekt

Grangaarden er en flot og præsentabel propritærgård med plads til de helt store armbevægelser.

Kontakt gerne ved spørgsmål, eller for fremsendelse af rentabilitetberegning: rasmus@frederiksenejendomme.dk

Gården er firlænget, og oprindeligt opført 1883 i gode og gedigne materialer. Her er alt hvad man kan drømme om – stort lækkert stuehus, gode udlænger indrettet med kontor/udstilling, 2 lejligheder samt værksted og hestestald. Derudover er der 26 ha, hvoraf ca. halvdelen er tilplantet med skov, søer og med gode jagtmuligheder.

 

Alt dette beliggende i Lejre kommune mellem byerne Holbæk og Roskilde, hvor der er skole, børneinstitutioner og en lille brugs. Blot 4 km til Hvalsø, hvor der er gode togforbindelser, flere indkøbsmuligheder mm.

 

Fra den store gårdsplads kommer man ind i stuehuset, som er smagfuldt istandsat og består af 382m2. Her er en flot hall med trappe til 1 salen, rummeligt dejligt køkken med adgang til tre stuer og stor riddersal, hvor både pejs og almindelig brændeovn spreder hygge og varme på kølige aftener. Der er 2 værelser, badeværelse samt bryggers. Der er dejligt lysindfald overalt i boligen. Derudover er direkte udgang til to store træterrasser til gårdsplads og have. Fra gildesalen er også dobbeltdør og udgang til fliseterrasse og frisk luft.

1 salen har tre gode værelser samt toilet og bad. Derudover ligger et par uudnyttede rum, der bl.a. bruges til garderobe/walk in closet og andet opbevaring.

 

Udbygningerne er bl.a. indrettet med virkelig flotte og smagfulde udstillingslokaler og kontor på i alt 391m2, hvor deres firma har til huse. Denne del kan dog let benyttes til lager, atelier, showroom, kontorer eller hvad man drømmer om. Endvidere værksted.

 

Der er en 124 kvm lækker lejlighed på 1 salen af udlængerne med stort rum med loft til kip, hvor der er indrettet køkken samt stue. Endvidere 3 værelser samt badeværelse.

 

Den sidste lejlighed er under opførelse, og er på ca. 60 kvm. Indrettet med køkken/stue samt værelse og badeværelse.

 

Derudover er der evt. mulighed for, at indrette en 3. lejlighed, idet der pt. henstår ca. 250 kvm uudnyttet loftrum over udlængerne. Herfra er flot panorama udsigt over skov og sø.

 

Alle bygningerne opvarmes billigt med halmfyr, der er vand fra vandværk samt afløb til offentlig kloak.

 

Flot hestestald med 7 bokse og foderrum. Dejlige store folde samt ridebane. 1 km fra ejendommen ligger der ridehus, hvor der kan købes ridehuskort, og tæt på Bjergskoven, som hører under Ledreborg Skovdistrikt.

 

Der er mulighed for gode lejeindtægter på ejendommen, såfremt køber ikke har brug for anvendelse for hele ejendommen selv. Gården er oplagt til, at flere generationer kan bo sammen.

 

Grangaarden ligger ganske idyllisk og helt ugenert med to små søer og udsigt over hestefolde og skov. I skoven er der anlagt stier på ca 3 km, så man kan ride eller gå en tur i ugenert i egen skov.

 

Her er god chance for ro og hvile, og det endda kun indenfor 45 min. i bil til København

Kontakt gerne på tlf. 2170 0008, for visning eller spørgsmål.

 

x

Få tilsendt prospekt

Udfyld nedenstående og vi sender salgsprospekt hurtigst muligt.