‹ Tilbage

UDLEJET! – Frederiksborggade.
UDLEJET!

m2: 172 Leje pr. m2 p.a.: Kr. 1.350 Drift pr. m2 p.a.: Kr. 101 Forbrug: Betales direkte til forsyningsselskab Depositum: 6 måneders leje
Få tilsendt prospekt

Moderne kontor i hjertet af København

Lejemålet er fleksibelt og moderne indrettet og består af 4 tilstødende kontorer, med dobbeltdør mellem alle, så der både kan skabes storrum og enkeltmandkontorer. Mødelokalet er centralt placeret i lejemålet og har adgang direkte fra entre/indgang og kontor. Køkken/spiserum er placeret mod gård og kan ombygges til yderligere et kontor.

Lejemålet henvender sig primært til virksomheder med 3-10 ansatte og kan eventuelt ombygges til klinik.

Lejemålet/Ejendommen er centralt beliggende med sin placering mellem Nørreport Station og Kultorvet midt i København og med gåafstand til det meste af Københavns forretningsliv. Alle storbyens fristelser og bekvemmeligheder findes i umiddelbar nærhed, såsom Torvehallerne, Købmagergade, Strøget, Kongens Have og alt det andet …

Trafikalt er ejendommen fantastisk godt beliggende blot 20 m fra Nørreport Station. Foruden den nemme adgang via offentlige transportforbindelser er det muligt at parkere bilen i det nærliggende p-hus på Israels Plads.

Ejendommen er opført i 1887 og består af kun 6 lejemål. Lejemålet har rigtig god loftshøjde med store vinduespartier der sikrer godt lysindfald. Fra lejemålet er der direkte udsigt til Rosenborg Slot og uden for ejendommen mærkes det pulserende strøg. Der findes kun få lejemål af denne type.

Et lejemål der bør ses!

Overtagelse 01.02.2017.

Kontakt gerne for yderliger info, eller for bookning af fremvisning.

 

x

Få tilsendt prospekt

Udfyld nedenstående og vi sender salgsprospekt hurtigst muligt.