‹ Tilbage

Christian X´s Alle 168
2800 Kongens Lyngby

Pris: - Etage m2: 264 Heraf kælder m2: 99 Afkast: - Grund m2: 645 Byggeår: 1926
Få tilsendt prospekt

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

FLOT ERHVERVSEJENDOM MED GODE TILKØRSELSFORHOLD OG SUPER BELIGGENHED!

Hvis I er på udkig efter en flot erhvervsejendom med god plads, der straks vil skabe det rigtige førstehåndsindtryk for samarbejdspartnere og kunder, så har vi lige det, I søger – og beliggenheden er tilmed helt perfekt!

Ejendommen er udlejet til en lejer, men kan overtages fri for lejer. Oplagt bruger ejendom – eller evt. investering for drift eller konvertering?

Vi befinder os på Christian X’s Alle 168, en skøn hjørnegrund i Kongens Lyngby, hvor ejendommen ligger med god synlighed fra gaden. Området er utroligt attraktivt for den erhvervsdrivende, da der er gode tilkørselsforhold og kort afstand til Lyngby Station, hvilket gør det nemt og bekvemt for pendleren at komme til og fra adressen. Det tager også kun et øjeblik at komme til motorvejen, og hvis I er i bil, så er der mange p-pladser tilhørende ejendommen. Beliggenheden er simpelthen helt i top.

Den pudsede ejendom tager imod jer med en nydeligt anlagt forhave og en flisebelagt indkørsel, hvor flere biler kan parkere. Her er et lille havestykke og der er plads til at indrette borde og stole, så frokosten eller dagens møder kan afholdes udenfor i solen.

Indenfor fordeler ejendommen sig, i alt, over 3 etager med en mulighedsrig planløsning, hvor der er masser af dagslys. I dag anvendes to af lokalerne i kælderplan til frokoststue, da køkkenet ligger i samme omfang, og der er også et godt lagerlokale og et badeværelse. På 2. salen er der indrettet toiletfaciliteter og i alt fem værelser, der giver rig anledning til at skabe et åbent kontorfællesskab såvel som mødelokaler og private kontorer. Ligeledes indeholder 1. sal, gode kontorer. Planløsningen har mange gode muligheder og standen er god.

Kontakt gerne på tlf. 2170 0008, for visning eller spørgsmål.

 

x

Få tilsendt prospekt

Udfyld nedenstående og vi sender salgsprospekt hurtigst muligt.