‹ Tilbage

Broenge 28
2635 Ishøj

Pris: kr. 3.650.000 Bygningsareal / Boligareal: 331 m2 / 139 m2 Afkast: 9,72 % Årlig lejeindtægt: kr. 410.352 Grund m2: 1.297 Byggeår: 1970
Få tilsendt prospekt

Spændende ejendom med bolig og erhverv i Ishøjs industrikvarter

– Fuldt udlejet med flot afkast, til i alt 6 lejere.
– Velplaceret med nem adgang fra motorvej, og København.

Med to boliglejemål og en erhvervsudlejning med industrikøkken er der masser af muligheder her på Broenge 28 i Ishøj. Den store ejendom byder desuden på hyggelige havearealer og gode parkeringsforhold, og takket være beliggenheden i industrikvarteret er der nemme tilkørselsforhold og kort afstand til motorvejen. Ejendommen ligger på en lille, lukket stikvej, og trafikken er dermed minimal. Samtidig grænser matriklen mod vest op til den større vej Broenge, hvilket giver gode muligheder for at eksponere erhvervsdelen. Der er blot få minutters kørsel til såvel Motorring 4 som Køge Bugt Motorvejen, så både Storkøbenhavn og resten af landet er inden for rækkevidde. Udefra præsenterer den trelængede ejendom sig nydeligt med hvid facade, sorte vinduesrammer og matchende sadeltag. På gårdspladsen mellem de tre bygningslænger er to containere placeret, der begge er udlejet. Bygningens 331 m2 ligger i ét plan, og hertil kommer en kælder på 23 m2. Erhvervsdelen udgør 192 m2 og er blandt andet indrettet med et stort og lyst industrikøkken, og via en port imod gårdspladsen er der nem adgang for varelevering. Ejendommens resterende 139 m2 er fordelt på de to boliglejemål. Grunden er på lige knap 1.300 m2, og mod nord afgrænses den af det lille vandløb Baldersbæk. Mens dele er udlagt til have med græsplæne og træer, er området omkring gårdspladsen og indkørslen flisebefæstet og dermed oplagt til adskillige parkeringer.

Er du interesseret i en spændende bolig- og erhvervsejendom med et flot afkast og en god beliggenhed i Ishøj nær motorvejsnettet? Så ring og aftal tid til en fremvisning!

x

Få tilsendt prospekt

Udfyld nedenstående og vi sender salgsprospekt hurtigst muligt.